PICE Import en Dashboard

Data- en kwaliteitsregistratie van de Nederlandse ICK

PICE Import en Dashboard

De PICE registratie is initieel opgestart met behulp van een lokale applicatie (CLICK, een Access database applicatie) waarin data werden ingevoerd en vervolgens werden deze data naar een centrale database verzonden. Dat had als grote voordeel dat de lokale data ook direct lokaal beschikbaar bleven. Inmiddels is een overgang gemaakt naar een enkel centrale data vergaring en opslag via MRD. Om te zorgen dat de lokale PICE data beschikbaar blijven voor management en wetenschappelijke doeleinden is door het UMCU een import tool ontwikkeld met een dashboard weergave.

Deze applicatie is besproken in een online colloquium en kan hier worden bekeken:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *